Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κάτοικος Ντόρτμουντ ο Nico Schulz

Ντόρτμουντ και Νίκο Σουλτς επισημοποίησαν την συνεργασία τους σήμερα (21/5) το πρωί, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει για 5 χρόνια.

Ο Σουλτς μετά από δύο σεζόν με την φανέλα της Χόφενχαϊμ, έκλεισε στην ομάδα της Ντόρτμουντ, όπου το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει το Sportime, Ντόρτμουντ και Νίκο Σουλτς τα βρήκαν εύκολα, με τον αμυντικό να κοστίζει στην νέα του ομάδα, το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην – πλέον – μπακ της Χόφενχαϊμ, αγωνιζόταν στην Χέρτα πριν πάρει για εκεί μεταγραφή και το 2015 στην Γκλάντμπαχ.

Η εμπειρία του στα μετόπισθεν είναι κάτι που έψαχνε η Ντόρτμουντ και γι’ αυτό πλήρωσε αδρά για να τον αποκτήσει.

Είναι μάλιστα η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή που φέρνει έσοδα στην Χοφενχάιμ, μετά τους Φιρμίνιο (Λίβερπουλ) και Ντεμιρμπάι (Λεβερκούζεν).
Δεν θα είναι όμως και η μόνη μεταγραφή στην οποία προχωρά η ομάδα.

Η Ντόρτμουντ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματέου Μορέι, παίκτη της Κ23 της Μπαρτσελόνα και «παιδί» της Λα Μάσια. Ο 19χρονος παίζει στην ίδια θέση και αν αποκτηθεί, θα είναι ουσιαστικά το back up του Σουλτς.

Τελειωμένη θεωρείται και η μεταγραφή του Θόργκαν Αζάρ από την Γκλάντμπαχ (δεν έχει ανακοινωθεί), ενώ στο στόχαστρο της ομάδας είναι και ο Μπραντ της Λεβερκούζεν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected