Basket

Δεύτερη ήττα για τους Bucks, η σειρά μεταφέρεται στο “σπίτι” του Giannis (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν και πάλι στη «Scotiabank Arena», αυτή τη φορά με 120-102, με τους Τορόντο Ράπτορς να ισοφαρίζουν σε 2-2 την τελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι «πτερόσαυροι» βρέθηκαν μπροστά ακόμα και με 25π., με τα «ελάφια» να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ματς, παρά το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο (25π., δέκα ριμπάουντ) και τους 30π. του Κρις Μίντλετον. Στους 11π. έμεινε ο Νίκολα Μίροτιτς, τους 5π. ο Έρικ Μπλέντσο και στους 8π. ο Μπρουκ Λόπεζ, έχοντας μέτρια ποσοστά ευστοχίας.

Ο Καουάι Λέοναρντ με 19π. και εφτά ριμπάουντ, ο Κάιλ Λόουρι με 25π. και ο Μαρκ Γκασόλ με 17π., εφτά ασίστ και πέντε ριμπάουντ οδήγησαν τους γηπεδούχους, με το Σερτζ Ιμπάκα είναι «διπλός» με 17π. και δεκατρία ριμπάουντ και το Νόρμαν Πάουελ να προσθέτει άλλους 18π. αλλά με 6/18 σουτ εντός παιδιάς. Η σειρά επιστρέψει, τώρα, στο Μιλγουόκι και το «Fiserv Forum», με τους Μπακς να θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας για να ανακτήσουν το προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς, εκεί όπου έχουν ήδη προκριθεί οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected