Κατηγορίες
Basket

Στα “μεγάλα σαλόνια” ο Ηρακλής!

Έρχονται…

Αυτό φώναζαν οι φίλοι του Ηρακλή στο κατάμεστο Ιβανώφειο, βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει δια περιπάτου και την Καστοριά με 84-61 και να βάζει τέλος σε μια αναμονή που ξεκίνησε από την σεζόν 2010-2011, και είδε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αγωνίζεται σε Β’ Εθνική, και να χάνει δυο ανόδους στο νήμα τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο η σεζόν 2018-2019 ήταν η σεζόν ορόσημο, και ξεκινώντας την χρονιά με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, και ολοκληρώνοντας την με τον Κώστα Μέξα, είδε το απόρθητο Ιβανώφειο (17-0) να τις δίνει την άνοδο, καθώς κατά γενική ομολογία μετά τον πρωταθλητή Ιωνικό Νικαίας, ήταν η καλύτερη ομάδα. Η Καστοριά από την πλευρά της έγραψε ιστορία, και θα περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ολυμπιακού, για να μπορέσει να ακολουθήσει και αυτή στην άνοδο.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τον Κώστα Μέξα να παρουσιάζει την ομάδα του αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμη τόσο στο πρώτο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όσο και στο σημερινό με την Καστοριά, βοηθώντας τον κόσμο να στήσει το δικό του ατελείωτο πάρτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected