Κατηγορίες
Super League 1

Κρατά τον Φερέιρα ο ΟΦΗ!

Με ανάρτηση του στα social media το γραφείο που εκπροσωπεί τον Φερέιρα ανακοίνωσε την παραμονή του στον ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, το γραφείο εκπροσώπησης παικτών Τeam Back εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΟΦΗ και με ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστό ότι ο Φερέιρα θα συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” ευχαριστώντας παράλληλα τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά για την μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως:

“Ο νεαρός Φελίπε Φερέιρα με τον οποίο συνεργαζόμαστε είχε καλύτερη εμφάνιση από ότι περιμέναμε αφήνοντας εξαιρετική εικόνα σε όλο τον κόσμο που θα είναι σίγουρα χαρούμενος επειδή θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του ως επαγγελματίας”.

Πλέον, αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα μπαίνει στην τελική ευθεία όπως είχε αναφέρει το Gentikoule από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον ΟΦΗ να έχει “δέσει” το νεαρό Βραζιλιάνο από την πρώτη στιγμή της μετακίνησης του από την Χιλή.

“Χθες έκλεισε η πρώτη περιπέτεια που ξεκίνησε τον Γενάρη με τους Χάιμε Βέρα, Αλεσάντρο Ίσις, Πατρίσιο Ουλόα και Γιάννη Βέρα πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο που είχαν θέσει με την σωτηρία της ομάδας. Στην Team Back πιστεύουμε πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ που θα συνεχίσει στην Σούπερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο και τον Γιάννη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε αυτό το πρότζεκτ”.

 

View this post on Instagram

 

Ayer cerramos la primera etapa de una gran aventura que inició en Enero al llevar al cuerpo técnico chileno encabezado por Jaime Vera, Alejandro Hisis como Auxiliar Técnico, Patricio Ulloa como Preparador Físico y Giannis Vera como analista al @oficrete, logrando el primer objetivo que era salvar el equipo del descenso. También a la par se logró llevar al futbolista juvenil brasileño Felipe Souza Ferreyra, que tuvo un rendimiento por encima del esperado y generó un buen sabor de boca en toda la afición, que sin duda estarán contentos porque seguirá en la institución que le dio la oportunidad de desplegar sus capacidades como profesional. En Team Back creemos que lo mejor está por venir para un equipo como el OFI que buscará consolidarse en la @super_league_gr para la temporada que viene. Agradecimiento desde el corazón a Georgios y Giannis Samaras por la confianza plena que han puesto en este proyecto… Enhorabuena y a por más!

A post shared by Team Back (@teamback) on

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected