Κατηγορίες
Διάφορα

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «μασίστας» Σαμψών

Ο θρυλικός παλαιστής Σαμψών, ο μασίστας που για πολλά χρόνια γύριζε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας «νούμερα» με τα οποία αναδεικνυόταν η μεγάλη μυική του δύναμη, πέθανε σε ηλικία 90 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο λαϊκός ήρωας, Γιάννης Κεσκιλίδης, που μαζί με τον Παναγή Κουταλιανό και μερικούς άλλους «μασίστες» έγραψαν ιστορία, έφυγε από τη ζωή έχοντας δίπλα του, τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος«, «έφυγε, όπως το επιθυμούσε, γρήγορα και ανώδυνα». Νοσηλευόταν από την περασμένη Δευτέρα με πνευμονία στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Οι μεγαλύτεροι τον θυμούνται να δίνει υπαίθριες παραστάσεις ανά την Ελλάδα κάνοντας πράγματα υπερφυσικά. Πέτρες έσπαγαν στο κεφάλι του, φορτηγά περνούσαν από πάνω του, αυτοκίνητα μετακινούνταν με τη δύναμη των δοντιών του, ξιφολόγχες έπεφταν στην κοιλιά του και δεν τον τρυπούσαν, με το κοινό να παραληρεί για τις επιδόσεις του.

Πριν από λίγα χρόνια, στις τελευταίες συνεντεύξεις του δήλωνε δυσαρεστημένος και απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Αγαπούσε πολύ τη χώρα και στεναχωριόταν πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων, σε σχέση με την οικονομική κατάσταση. Κι αν δεν γνώριζε ο ίδιος από δυσκολίες…

error: Protected