Κατηγορίες
Διάφορα

Ευάγγελος Μουρτζίλας : «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.»

Γράφει ο Ευάγγελος Μουρτζίλας, υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό “Ώρα ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη στη Δημοτική ενότητα Αντιγονιδών.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, αλλά ταυτόχρονα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ σου, αυτομάτως σε καθιστά συμμέτοχο των μελλοντικών γεγονότων.

Σου δίνει τη δυνατότητα να ωφεληθείς, από των ορθή επιλογή του ανθρώπου που αποφάσισες να σε εκπροσωπεί μέσω των πράξεων του για το κοινό καλό.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό όμως, αν όχι σημαντικότερο, είναι ότι με τη συμμετοχή σου κατέχεις πλέον το αναφαίρετο δικαίωμα να αναδεικνύεις και να καυτηριάζεις τα κακώς κείμενα και την κακή εκπροσώπηση που μπορεί να λάβεις.

Οι δύο παραπάνω επιλογές μοιραία όμως οδηγούν στο καλό. Πως;; Είτε πετύχουμε την σωστή εκπροσώπηση, είτε αναδείξουμε την κακή, θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ή αποφυγής σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πρώτον για τον εαυτό μας και έπειτα για το σύνολο των συμπολιτών που συναναστρεφόμαστε.

Έτσι από τη συμμετοχή μας και μόνο στις εκλογές μπορεί γεωμετρικά να καταλήξουμε σε καλές εκπροσωπήσεις, μιας και θα έχουμε το ισχυρότατο όπλο του προηγούμενου καλού παραδειγματισμού ή του αποτρεπτικού παραδειγματισμού για μια λάθος, ακόμα νέα επιλογή.

Κοινά αποδεκτό είναι ότι η πολιτική δεν είναι τίποτε άλλο από την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. Σύνθεσης ιδεών, σύνθεσης ενεργειών για την υποστήριξη των ιδεών και σύνθεσης ανθρώπων ώστε να υλοποιηθούν οι ιδέες μέσω των ενεργειών που έχουν επιλεχθεί.

Σε αυτή την υπέροχη σύνθεση πρέπει όλοι να γίνουμε μέτοχοι μέσω της συμμετοχής μας στην εκλογική διαδικασία και ταυτόχρονα διεκδικώ τον σταυρό προτίμησής σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό ‘’Ώρα ευθύνης΄΄ του Παναγιώτη ΓΚΥΡΙΝΗ στην Δημοτική ενότητα Αντιγονιδών.

ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. Ευάγγελος**

** Κατάγομαι από το Παλαιό Σκυλίτσι και είμαι 35 ετών. Παντρεμένος με την Ψαχνούδη Γ. Έλενα, δικηγόρο και έχω έναν γιο 3 ετών.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και είμαι μεταπτυχιακός Γεωπόνος. Εργάζομαι ως Γεωπόνος και παράλληλα είμαι ενεργός παραγωγός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected