Κατηγορίες
Football League

Ποια είναι η επόμενη μέρα στη Δόξα Δράμας;

Με ζωγραφισμένη την αγωνία στα πρόσωπά τους, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Δόξας Δράμας άκουσαν την Παρασκευή (24/5) τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Ιωσηφίδη να τους μεταφέρει τα λόγια του Γιάννη Μπύρου, ίσως για τελευταία φορά.

Όπως αναφέρουν τα draminaspor, ο κ. Ιωσηφίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μιλώντας σε όλους ανέφερε τα εξής:

“Ο κ. Μπύρος μου ζήτησε να σας μεταφέρω τα εξής…Πρώτον ότι όλοι σας θα πληρωθείτε τα συμφωνηθέντα μέχρι το τέλος του μήνα. Κανείς δεν πρόκειται να χάσει λεφτά από τη Δόξα Δράμας. Δεύτερον ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αποφασίσει αν θα δώσει την ομάδα σε κάποιον από αυτούς που τον προσεγγίζουν (έχει άλλα δύο ραντεβού) αρκεί οι προτάσεις τους να είναι σοβαρές, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου. Σε διαφορετική περίπτωση θα την αφήσει στον Ερασιτέχνη. Τρίτον και τελευταίο μου ζήτησε να σας μεταφέρω τις σκέψεις του αυτή τη δεδομένη στιγμή για να μην τον κατηγορήσετε αργότερα ότι δεν σας ενημέρωσε έγκαιρα και χάσατε, πιθανότατα κάποια άλλη πρόταση. Θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντί σας όπως ήταν πάντα”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το αυριανό φιλικό της Δόξας Δράμας με τον Πανδραμαϊκό που έχει προγραμματισθεί στις 19:00 στο γήπεδο των Μαυραετών ίσως αποτελέσει το “κύκνειο άσμα” του Γιάννη Μπύρου στη διοίκηση του ιστορικού σωματείου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected