Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένουν “Λιοντάρια” Αποστολόπουλος και Μπάρδας!

Παίκτες του Πανσερραϊκού και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουν να είναι οι δύο βασικοί πλάγιοι αμυντικοί της ομάδας Απόστολος Αποστολόπουλος και Κώστας Μπάρδας.

Όπως αναφέρει το ert.gr, ο 16χρονος Σερραίος αριστερός οπισθοφύλακας Απόστολος Αποστολόπουλος με 23 συμμετοχές (έλειπε από την αρχική ενδεκάδα μόνο από ένα παιχνίδι) ήταν από τους παίκτες, που αν και αγωνίστηκε σε μια καινούργια θέση για αυτόν, ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο και το όνομα του μπήκε σε μεταγραφικές λίστες μεγάλων συλλόγων της χώρας.

Ο 22χρονος Κώστας Μπάρδας με καταγωγή από τη Φιλιππούπολη της Λάρισας αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια (σε όλα βασικός και 90 λεπτά) με τον Πανσερραϊκό ενώ την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί για τρίτη χρονιά στη Γ εθνική (την περίοδο 2017-18 έπαιζε στην Καρπερή). Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο ποδοσφαιριστών το ότι προέρχονται από ποδοσφαιρική οικογένεια, ο Απόστολος είναι γιος του προπονητή τερματοφυλάκων Τάσου Αποστολόπουλου και ο Κώστας γιος του πρώην προπονητή των Τρικάλων Θανάση Μπάρδα.

Η ανακοίνωση :

«Οι πιο ταλαντούχοι ακραίοι μπακ ΜΑΖΙ! Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Απόστολο Αποστολόπουλο και Κωνσταντίνο Μπάρδα. Δυο ταλαντούχοι ακραίοι μπακ, θα συνεχίσουν να φοράνε την «κόκκινη» φανέλα και ευχόμαστε να εκπληρώσουν όλους τους στόχους της ομάδας μας!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected