Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλες στιγμές στο Βερολίνο, υποβιβάστηκε η ομάδα του Δώνη (vid)

Το Βερολίνο στις φλόγες και η Ουνιόν για πρώτη φορά στη Βundesliga! Ισόπαλη 0-0 με τη Στουτγκάρδη (2-2 το πρώτο ματς) εντός έδρας και υποβιβασμός σοκ για την ομάδα του Δώνη.

Η Ουνιόν Βερολίνου έγραψε ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Bundesliga! Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ομάδα του Φίσερ μετά το εκτός έδρας 2-2 κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 από τη Στουτγκάρδη κι έπειτα από δυο χρόνια να τη… στείλει ξανά στη 2η κατηγορία. Μάλιστα, την τελευταία δεκαετία μόλις τρεις ομάδες κατάφεραν να πάρουν την άνοδο μέσα από τα μπαράζ.

Η ομάδα του Τάσου Δώνη μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 3ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Αόγκο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 9′ έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Αόγκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το τέρμα, μιας και ο Γκονσάλο ήταν μπροστά από τον γκολκίπερ της Ουνιόν.

Η Στουτγκάρδη είχε τον έλεγχο και στο 12′ ο Δώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κοντινή του προβολή να περνά άουτ. Η Ουνιόν ισορρόπησε μετά το 20′ και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, η ομάδα του Βερολίνου ήταν καλύτερη και είχε τεράστιες ευκαιρίες για γκολ! Στο 64′ η προσπάθεια του Αμπντουλάχι βρήκε το δοκάρι, όπως και αυτή του Αντερσον στο 66′. Η Στουτγκάρδη προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected