Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δύο οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Η νίκη της Τσέλσι στον τελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ έκανε και τυπικά γνωστούς τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Τσέλσι επικράτησε 4-1 της Άρσεναλ στον τελικό του Europa League που διεξήχθη στο Μπακού και πλέον ο Ολυμπιακός γνωρίζει ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοί του στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρει το Sport24, η κατάκτηση του τροπαίου από τους “μπλε” σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν στο δρόμο τους είτε τη Βικτόρια Πλζεν, είτε την Αϊντχόφεν. Αυτό θα γίνει διότι η Τσέλσι είχε ήδη εξασφαλίσει μέσω της Premier League την παρουσία της στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου Μπασακσεχίρ και ΛΑΣΚ Λιντς προωθήθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Και αν οι Τσέχοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ σοβαρό εμπόδιο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, η οποία έδωσε μάχη μέχρι τέλους με τον Άγιαξ για τον τίτλο. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει 23–24 Ιουλίου ενώ η ρεβάνς 30-31 Ιουλίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί, τότε θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν περάσει, θα περιμένει την κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, που θα γίνει στις 22 Ιουλίου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 6-7 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 13 Αυγούστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected