Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κουπάτη” η Τσέλσι του…δαιμόνιου Αζάρ! (vid)

Τι να πει κανείς γι αυτόν τον “τεράστιο” ποδοσφαιριστή που λέγεται Εντέν Αζάρ!

Ο Βέλγος στράικερ πήρε από το…χεράκι τη Τσέλσι και την οδήγησε στον θρίαμβο επί της Άρσεναλ και ταυτόχρονα οδήγησε τους “μπλέ” στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους μετά το 2013.

Παρά την… γκολάρα του Ιβόμπι που έδωσε λίγη… ζωή στην Άρσεναλ, η Τσέλσι συνέχισε να είναι καταιγιστική σε όλη τη διάρκεια του ματς. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα ο Εντέν Αζάρ με τη φοβερή του ποιότητα, κατάφερε να βάλει και δεύτερο προσωπικό γκολ για να «τελειώσει» τον τελικό με το 4-1 που «υπέγραψε»…

Ο Έμερσον έβγαλε τη σέντρα και ο Ζιρού κάνοντας εξαιρετική κίνηση, έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 49′ του μεγάλου τελικού!

Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 60′ με πλασέ του Πέδρο ενώ στο 64′ κέρδισε πέναλτι ο Ζιρού, το οποίο ο Αζάρ μετέτρεψε σε γκολ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιβόμπι λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, εξαπέλυσε έναν “κεραυνό” και μείωσε σε 3-1 για τους “κανονιέρηδες”!

Τρομερός συνδυασμός μεταξύ Ζιρού και Αζάρ, με τον Βέλγο να σκοράρει το δεύτερό του τέρμα στο παιχνίδι και να κάνει το 4-1 στο 72′!

Συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα Αριθαμπαλάγκα, Ζορτζίνιο, Καντέ, Αζάρ (89΄ Ζαπακόστα), Πέδρο (71΄ Γουίλιαν), Κόβατσιτς (76΄ Μπάρκλεϊ), Ζιρού, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον Παλμιέρι.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Ουνάϊ Έμερι): Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιενλί, Λακαζέτ, Οζίλ (77΄ Γουίλοκο), Τορέιρα (66΄ Ιβόμπι), Ομπαμεγιάνγκ, Νάιλς, Μονρεάλ (66΄ Γκουεντουζί), Κολάσινατς, Τσάκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected