Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η φιέστα του Ηρακλή Λάρισας με τον Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (photos+vid)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις εντός των τειχών ο πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣΛ, Ηρακλής Λάρισας, που επικράτησε με 2-1 του επίσης πρωταθλητή στην Ημαθία, Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ένα δυνατό φιλικό τεστ γιορτινού όμως χαρακτήρα για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σπύρος Ζαφειρίου με κεφαλιά και Αποστόλης Νάστας με πέναλτι.

Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Βουλγαράκης.

Ακολουθεί η άτυπη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ματς που θα αποτελέσει τη φιέστα των πρωταθλητών Ημαθίας και συγκεκριμένα την Κυριακή 9/6 στο γήπεδο των Τρικάλων.

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας : Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ντιντής Αθ., Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Νάστας, Ζαφειρίου, Χριστίδης, Κακαβίτσης . Αγωνίστηκαν και οι Φώτος, Ψωμολιάς, Δολιάνης, Κυριάκης, Ράχης, Ντιντής Σ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης Η., Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Βλάχος, Σωτηράκης, Κούτσιας, Μπαντής, Αναδόλου, Λίτσι. Αγωνίστηκαν και οι Βουλγαράκης, Τσομίδης και Κωνσταντινόπουλος.

δείτε φωτογραφίες στο larisagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected