Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ονειρική πρεμιέρα για την Εθνική Κωφών, 1-0 την Ισπανία!

Με ονειρικό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών η Εθνική ομάδα, νικώντας με 1-0 την Ισπανία, στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η διοργάνωση άρχισε το απόγευμα της Κυριακής (02/06) στο Ηράκλειο με την τελετή έναρξης να προηγείται του αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισπανία. Πριν τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ισπανού άσου Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που “έφυγε” το Σάββατο (01/06) από τη ζωή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ελλάδα είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπάλλα. Στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μικελάτος και με απευθείας κόκκινη ο Γαρίδο για απώθηση του Ελληνα παίκτη. Λίγα λεπτά μετά (73′) ο Δημόπουλος έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0, ενώ στο 90′ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον ίδιο παίκτη. Τελικά στο 94′ ο Διονυσάτος με ιδανική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση πέτυχε το “χρυσό” γκολ για την Εθνική ομάδα.

Διαιτητής: Πέδρο Κόστα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Α. Δασκαλάκης – Ι. Δασκαλάκης (Ελλάδας)
4ος διαιτητής: Σούρε (Γερμανία)

Συνθέσεις

Ελλάδα (Γιάννης Δημητρίου): Παππάς, Καράμπελας, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Δημακός (46′ Σκέμπης), Διονυσάτος, Μπεγκάι, Μπάλλας, Μικελάτος, Καναβογιάννης (82′ Πρίφτης), Μπαλής (67′ Δημόπουλος).

Ισπανία (Ορτέγα Παρέχα): Βιλέν Ροντρίγκεθ, Μαρτίνες Τιάγκο, Πασκουάλ Σάντσες, Γκονζάλες Βιγιάρ, Καμπέγιο Γκάμες, Λαντς (85′ Ντε λα Τόρε), Γαρίδο, Πράδα, Καστεγιάνο, Λάρα Μαρτίνεθ, Ουτρέρα (74′ Φερνάντες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected