Κατηγορίες
Football League

Μετακομίζει στη Γερμανία ο Γιάννης Μίγγας

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τις «σημαίες» του ΟΦ Ιεράπετρας τη φετινή σεζόν, που είχε ως επιστέγασμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναχωρεί για το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον 33χρονο (20/12/1985) μεσοαμυντικό, Γιάννη Μίγγα ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία 13 χρόνια στην ομάδα και έχει ζήσει πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Τι να γράψεις τώρα , και τι να αφήσεις. Αν ένας παίκτης του ΟΦΙ έχει γίνει ΕΝΑ με την ομάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια , ποιός είναι; Ναι το βρήκατε όλοι. Ο τεράστιος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΓΓΑΣ.

Ο Γιάννης λοιπόν για βιοποριστικούς λόγους, αυτήν την εβδομάδα αφήνει την Ιεράπετρα, αφήνει τον ΟΦΙ, αφήνει την Ελλάδα και ξενιτεύεται στην Γερμανία.

Οτι και να πούμε για τον Γιάννη θα είναι λίγο. Θα είναι παντοτινά μία από τις ψηλότερες σημαίες του ΟΦΙ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ελάχιστοι είναι περισσότερο ΟΦΙ από αυτόν. Αν είναι.

Αλήθεια σε πόσους αγώνες του ΟΦΙ δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης τις δύο τελευταίες δεκαετίες ; Πολύ λίγους. Ήταν πρωταγωνιστής σε τόσα πρωταθλήματα, σε τόσα κύπελλα, σε τόσες ανόδους, σε τόσες μάγκικες νίκες. Και όταν καμιά φορά ήταν στην εξέδρα ήταν ο φανατικότερος των Κουρήτων. Είναι η ψυχή του ΟΦΙ.

Γιάνναρε σου ευχόμαστε ότι καλύτερο. Μας έκανες την καρδιά μαύρη με την απόφαση σου, ξέρουμε όμως ότι το κάνεις για τα παιδιά σου. Ξέρουμε ότι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσες είναι να μην παίξεις στη football league με τον ΟΦΙ. Ο ΟΦΙ πάντα θα είναι το σπίτι σου, το ξέρεις. Ομως ευχόμαστε τα όνειρα σου, φεύγοντας από την Ελλάδα, να πραγματοποιηθούν.

Για μας θα είσαι πάντα σημαία και αρχηγός.»