Κατηγορίες
Basket

Παραμένει στους Αετούς Βέροιας ο Κώστας Κασάπης, αυξημένες οι αρμοδιότητες του

Μετά τον Ντάνη Τυριακίδη, που συνεχίζει για τρίτη χρονιά στους Αετούς Βέροιας, οι δευτεραθλητές της Α ΕΚΑΣΚΕΜ ανακοίνωσαν την παραμονή και του Κώστα Κασάπη.

Ο έμπειρος αθλητής μάλιστα επέλεξε να σταματήσει το μπάσκετ και έτσι η διοίκηση της ομάδας του αναθέτει αυξημένες αρμοδιότητες στο τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει την παραμονή του Κώστα Κασάπη στο πόστο του βοηθού προπονητή, με αυξημένες αρμοδιότητες.

Η απόφαση του να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Αετούς, μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς ο Κώστας αποτελεί υπόδειγμα αθλητή όλα αυτά τα χρόνια και σε όσες ομάδες αγωνίστηκε ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια.

Γι αυτό άλλωστε και η διοίκηση θέλησε να τιμήσει την πολυετή προσφορά του (φωτ. από την απονομή πλακέτας στον ετήσιο χορό του συλλόγου) και να τον κρατήσει στο τεχνικό τιμ, αναβαθμίζοντας τον ρόλο του όντας πλέον το “δεξί χέρι” του Ντάνη Τυριακίδη στον πάγκο της ομάδας.

Κώστα, ευχαριστούμε θερμά για την αγωνιστική σου παρουσία τα δύο αυτά χρόνια στους Αετούς, καλή δύναμη και επιτυχίες από το νέο σου πόστο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected