Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Ιμπραΐμοβιτς! (vid)

Πάρτι συνεχίζει να κάνει στο MLS ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που δείχνει ότι στην καλή του μέρα δεν έχει αντίπαλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν και πάλι εξαιρετικό στον αγώνα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με 2-1.

Σίγουρα όμως κανείς δεν θα θυμάται αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, αφού ο Ζλάταν πέτυχε πάλι ένα από τα γκολ που λίγοι μπορούν να πετύχουν.

Συγκεκριμένα με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω 2-0, πήρε μία ψηλή μπαλιά, αμέσως προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και τη σήκωσε ξανά στον αέρα.

Εκεί χωρίς να το σκεφτεί πολύ, έκανε ένα ανάποδο ψαλίδι και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, καταφέρνοντας να σκοράρει.

Όπως προείπαμε αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, αφού με τα τέρματα που είχε δεχτεί από τον Κρίστιαν Πενίγια και τον Μπένμπερι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 10ο γκολ του Ζλάταν σε 12 παιχνίδια στο φετινό MLS, ενώ οι Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας μετά από 16 αγώνες, με εννιά βαθμούς πίσω από τους πρώτους, την άλλη ομάδα του Λ.Α.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected