Super League 1 - Μεταγραφές

Στη φαρέτρα του Άρη ο Daniel Sundgren

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κι υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Άρη, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Σούντγκρεν, ήταν αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων, απόλαυσε τις στιγμές που φωτογραφήθηκε με τα «κιτρινόμαυρα», τόσο μπροστά στο σήμα του συλλόγου, όσο και με φόντο τους φιλάθλους της ομάδας, σε μια από τις πολλές εντυπωσιακές τους στιγμές.

Το τυπικό μέρος με την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους Θεσσαλονικείς θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα, ωστόσο δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο 28χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του, θα επιστρέψει στην Στοκχόλμη για να τακτοποιήσει κάποιες τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες με την πρώην του ομάδα, την ΑΙΚ Στοχκόλμης και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν επηρεάζει την ουσία ότι είναι και με την… βούλα ποδοσφαιριστής του Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης ανήρτησε μία φωτογραφία του Σουηδού, με την δεύτερη εμφάνιση που θα φοράει η ομάδα τη νέα σεζόν. Στην φανέλα, κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα και υπάρχουν ορισμένες μαύρες λεπτομέρειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?: Ο @danielsundgren προβάρει τη δεύτερη εμφάνιση της σεζόν 2019-2020. Σύντομα η αποκάλυψη της πρώτης εμφάνισης… #arisfc #preseason #TogetherWeRise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected