Basket

Δημήτρης και Ορέστης Ματενίδης οι βασικοί στόχοι!

Οι Μαχητές/Πειραματικό Πεύκων έχουν ξεκινήσει το δικό τους σχεδιασμό και οδεύουν σε δυναμική ενίσχυση, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει ζητήσει τον Δημήτρη, όπως και τον Ορέστη Ματενίδη.

Μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα βρήκε τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων να κερδίζουν την παραμονή τους στο Βορρά της Β’ Εθνικής και, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να βρίσκεται στο «τιμόνι», η ομάδα προχωρά στην υλοποίηση των μεταγραφικών της επιθυμιών. Πρώτος στόχος είναι η ενίσχυση της περιφέρειας, με τους Δημήτρη Χατζηκυριακίδη και Ορέστη Ματενίδη σε πρώτο πλάνο.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο πρώτος αγωνιζόταν, τη σεζόν που πέρασε, στον Χαρίλαο Τρικούπη, καταφέρνοντας να φτάσει μαζί του έως την 5η θέση και τη συμμετοχή στα playoffs ανόδου της Α2, υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου. Ο δεύτερος ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην πολύ καλή πορεία του Φαίακα Κέρκυρας στο πρώτο μισό της χρονιάς, μέχρι που η ομάδα… κατέρρευσε και υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Η απόκτηση και των δύο θα ισχυροποιούσε τη γραμμή των γκαρντ, ενώ ο Δημήτρης θα ξανασυναντήσει στην ίδια ομάδα τον πατέρα του, έχοντας παίξει στους Μαχητές μέχρι και στην Α2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected