Κατηγορίες
Football League

Παραμένει “κυανόλευκος” ο Πασχάλης Κάσσος

Με τα χρώματα του ΑΟΧ Κισσαμικού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πασχάλης Κάσσος, με τον 26χρονο στράικερ να ανανεώνει τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα για άλλα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον σύλλογο των Χανίων, ο Πασχάλης Κάσσος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με μία τόσο υγιή ομάδα. Τη νέα σεζόν η ομάδα θα είναι ακόμα πιο καλή και με τη βοήθεια του κόσμου των Χανίων πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα και όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ο 26χρονος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Κισσαμικού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τον βοήθησε να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και συνάμα να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Super League 2 της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  :

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Κάσσο για ακόμη δύο χρόνια. Ο Πασχάλης Κάσσος ήρθε στα Χανιά τον Ιανουάριο και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της “εισόδου” στην πρώτη δεκάδα, που σήμανε τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Super League 2. Στο διάστημα αυτό συμμετείχε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (1 Κύπελλο Ελλάδας), έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ».

Κισσαμικός.....κάτοικος Χανίων για ακόμη δύο χρόνια ο Βωλακιώτης Πασχάλης Κάσσος !

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected