Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής : Τέλος μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας ο Πασχάλης Λιθοξόπουλος!

Την παραίτηση του από τη διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής έκανε γνωστή μέσω του sportsup.gr ο Πασχάλης Λιθοξόπουλος.

Έπειτα από 20 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, αποφάσισε να αποχωρήσει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο, Παύλο Αδαμίδη.

Αναλυτικά : 

“Μετά από σχεδόν μια εικοσαετία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παρόλο που η αγάπη μου για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι τεράστια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Τη νέα χρονιά δεν θα συμμετάσχω στο συμβούλιο του Α.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΉΣ και γενικώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πέρσι τέτοια εποχή η συζήτηση όμως που είχα με τον Πρόεδρο μας, Παύλο Αδαμιδη με έπεισε να συνεχίσω έναν χρόνο ακόμη.

Δυστυχώς στην χρόνια που πέρασε όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε κανείς ώστε να βοηθήσει την ομάδα, αντιθέτως μείναμε αρκετά πιο λίγοι και μάλιστα η κακοπροαίρετη κριτική έγινε ακόμη πιο σκληρή…

Μετά από όλα αυτά μου είναι αδύνατο να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο (άλλωστε ουδείς αναντικατάστος).

Εύχομαι στον ΚΕΡΑΥΝΟ να βρει τον δρόμο του όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια και εύχομαι πραγματικά να βρεθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν τον πρόεδρο μας Παύλο Αδαμιδη γιατί είναι η τελευταία ελπίδα της ομάδας και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected