Super League 1 - Μεταγραφές

“Κυανέρυθρο” θα είναι το μέλλον του Παπανικολάου!

Το… άλμα στην καριέρα του κάνει ο ταλαντούχος εξτρέμ Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο 20χρονος άσος ήταν από τις αποκαλύψεις της φετινής Football League και μετά από πέντε χρόνια ετοιμάζεται να φύγει από τα Χανιά. Ήδη με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους Κρητικούς, γράφοντας:

«Μετά από μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρές αλλά και λύπες πενταετία στον Πλατανιά ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, καθώς και όλους όσους δούλευαν για εμάς καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στον κόσμο του Πλατανιά που από την πρώτη μου μέρα με έκαναν να νιώσω πως τα Χανιά είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους και εύχομαι η ομάδα να είναι σύντομα εκεί που όλοι ονειρεύεστε».

Όσο για τον επόμενο σταθμό του; Αυτός θα είναι ο Πανιώνιος. Όπως αναφέρει το SDNA, ο νεαρός εξτρέμ τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Την περασμένη σεζόν ο Παπανικολάου μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected