Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το πολύ καθοριστικό ματς της Ελλάδας με την Ιταλία, απόψε στο “Draw” Cafe!

To βράδυ του Σαββάτου (21:45) η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ιταλία ελπίζοντας ότι θα κάνει ένα βήμα ακόμα για το Euro 2020.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση για το μέλλον της “γαλανολευκης” στον όμιλο των προκριματικών που θα απολαύσουν απόψε οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Μπορεί να είναι μόλις η 3η αγωνιστική στους ομίλους των προκριματικών του Euro2020, όμως ματς όπως αυτά με την Ιταλία μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί σήμερα την τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ιταλία σ’ ένα ματς όχι τόσο «ζωής ή θανάτου», αλλά σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μία ήττα απέναντι στο φαβορί του ομίλου, τόσο νωρίς στην προκριματική φάση προφανώς και δεν είναι καταστροφή. Μία νίκη όμως; Εχοντας ως δεδομένο πως η Εθνική πέρασε μέσα από την Βοσνία χωρίς να χάσει (αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0), τότε η Ελλάδα θα μπορεί να κρίνει την δική της πορεία στον όμιλο στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected