Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Με Φάκκη και Τζίμα το 2-0 της Εθνικής

Παρά την απογοήτευση του αποκλεισμού από την τελική τετράδα του Granatkin, η Εθνική Νέων δεν είδε ως αγγαρεία το παιχνίδι κατάταξης κόντρα στη Βουλγαρία και με μια δεύτερη σερί νίκη, είναι σε θέση να διεκδικήσει την 5η θέση του διεθνούς τουρνουά κόντρα στο Ιράν την προσεχή Πέμπτη (13/06).

Όπως αναφέρει το youngtalents, ο ταλαντούχος σέντερ φορ της ομάδας Νέων της Ξάνθης Γιάννης Φάκκης άνοιξε το σκορ στο 10΄ με όμορφο σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής (δείτε το γκολ στο 18:30) ενώ ο Παναγιώτης Τζίμας του Αστέρα Τρίπολης διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής μας στο 33΄ με κοντινό γυριστό μετά από κεφαλιά στο δοκάρι (δείτε το γκολ στο 41:25 του παρακάτω βίντεο).

Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ απέναντι στη Βουλγαρία με την Εθνική μας να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό των αγώνων κατάταξης 5-8.

Η σύνθεση της Εθνικής U18 :

Μανδάς, Αρνανίτης, Κοκοβάς, Γώγος, Τσακαλίδης, Βουτσάς, Βρακάς, Τσέλιος, Τζίμας, Τσακίρης, Φάκκης. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή: Αθανασίου, Μιχελής, Κάρδαρης, Φέκκας, Πουρνάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected