Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Την Πέμπτη (13/6) το απόγευμα η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης ανακοίνωσε το νέο τεχνικό που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο καινούριο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, πρόκειται για τον Γιάννη Τσακμακίδη, έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο κόουτς με σημαντική εμπειρία στα Λαρισινά δρώμενα και όχι μόνο. Να θυμίσουμε πως τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΛ (κ-19), ενώ έχει αφήσει έργο σε αρκετές ομάδες του νομού μας όπως η Αστραπή Νέας Πολιτείας και ο Ηρακλής Λάρισας. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ δίνει μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά.

Ο νέος προπονητής του Οικονόμου αναμένεται με την εμπειρία του και τις γνώσεις του να προσφέρει τα μέγιστα στον ιστορικό σύλλογο. Μάλιστα ο ίδιος έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας μαζί με την διοίκηση, με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές να είναι στην πρώτη γραμμή.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ του Οικονόμου Τσαριτσάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιαννη Τσακμακιδη . Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected