Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα προημιτελικά του Νότιγχαμ η Σάκκαρη (vid)

Μπορεί να μην παίζει στο γρασίδι, αλλά συνεχίζει να κερδίζει η Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγχαμ, αποκτώντας ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Nottingham Open.

Για ακόμα μια μέρα το τουρνουά του Νότιγχαμ συνεχίστηκε σε κλειστά γήπεδα, αφού η βροχή στην πόλη της Αγγλίας δε λέει να σταματήσει. Αυτό ωστόσο μέχρι τώρα λειτουργεί πολύ καλά για τη Μαρία Σάκκαρη, που έπαιξε και σήμερα πολύ καλό τένις, για να επιβληθεί της Ivana Jorovic με 6-2, 6-4.

Όπως αναφέρει το tennisnews, καθοριστικό ρόλο στην καθαρή επικράτηση της Μαρίας έπαιξε το 1ο σετ, στο οποίο η Σέρβα είχε ευκαιρίες, αλλά η Ελληνίδα ήταν η πιο ουσιαστική παίκτρια στις κρίσιμες στιγμές.

Συγκεκριμένα, η Μαρία έσβησε και τα 4 break point της Jorovic, ενώ η ίδια αξιοποίησε και τις 2 ευκαιρίες που είχε για break. “Έσπασε” έτσι το σερβίς της Σέρβας στο 3o (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να κερδίσει το 1ο σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ το έργο της ήταν πιο δύσκολο, καθώς η Jorovic έκανε break και βρέθηκε μπροστά με 4-2. Η Σάκκαρη ωστόσο βρήκε απάντηση πριν να είναι αργά και μάλιστα έκανε και 2ο break στη σειρά, για να πάρει τα 4 τελευταία games του αγώνα και να “σφραγίσει” την πρόκριση, έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτός θα είναι ο 4ος προημιτελικός στη φετινή χρονιά για τη Σάκκαρη, που θα περιμένει τον αγώνα της Sara Sorribes Tormo με τη Jennifer Brady για να μάθει την επόμενη αντίπαλό της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected