Football League

Αδειάζει η κλεψύδρα στη Δόξα Δράμας

Γράφει ο Γιάννης Κιοσίδης,  Πρωινός Τύπος Δράμας

Το μέλλον της Δόξας είναι αβέβαιο και ο μόνος που γνωρίζει το τι θα πράξει είναι ο ίδιος ο Γιάννης Μπύρος.

Το σίγουρο είναι πως αν έρθει μια σοβαρή πρόταση είναι καλοδεχούμενη από όλους τους φιλάθλους της Δόξας. Αυτό που ζητούσαν οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας ήταν να αναλάβει την ομάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου καθώς σίγουρα έχει την ικανότητα και το όραμα να πάει την ομάδα πολύ ψηλά. Το τι έγινε δεν είναι της παρούσης καθώς οι επαφές (όπως ο ίδιος δηλώνει) του Γιάννη Μπύρου με υποψήφιους αγοραστές συνεχίζεται. Πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά και αν δεν τελειώσει γρήγορα η μεταβίβαση των μετοχών κανείς δεν γνωρίζει το αύριο για την ομάδα της Δόξας.

Ίσως και ο ίδιος ο Γιάννης Μπύρος να μην γνωρίζει πραγματικά ακόμα το τι θέλει να κάνει. Όταν όμως έχεις μια συμφωνία πάνω στο τραπέζι και είσαι πολύ κοντά σε μία αξιόλογη λύση, η οποία τυγχάνει της αποδοχής του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, τότε δεν επιτρέπεται να επηρεάζεσαι από διάφορες πλευρές που θέλουν για τους δικούς τους λόγους να παρεμβαίνουν.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Δόξας Δράμας βγάζει ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν υφίσταται θέμα ΠΑΟΚ και υπάρχουν συζητήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών σε όμιλο επιχειρηματιών χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς ποιος είναι από πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

«Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, για ανάμειξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα διοικητικά της ομάδας μας, η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και οι συγκεκριμένες ιστορίες είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, σε όμιλο επιχειρηματιών, βρίσκονται σε εξέλιξη».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected