Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τη Νίκη Τραγανού στο Βέλγιο!

Ένα σπουδαίο άλμα κάνει πλέον στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Κυριάζος.

Όπως αναφέρει το ioniansports.gr, ο Ζακυνθινός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ανοίγει τα φτερά του και πετά μακριά από το νησί του αλλά και την Ελλάδα με προορισμό το Βέλγιο και την ποδοσφαιρική ομάδα KFC Diest.

Οι άνθρωποι από το Βέλγιο και ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την ομάδα στην Ελλάδα βρέθηκαν στη Ζάκυνθο για να πάρουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

O συγκεκριμένος σύλλογος αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Βελγίου και συγκριμένα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Έχει μια σοβαρή διοίκηση έναν καταξιωμένο προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες του Βελγίου τον Guido Brepoels και ένα γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θέσεων.

Tο πρωί του Σαββάτου, ο Μιχάλης Κυριάζος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με πλήρεις αποδοχές. Στα μέσα του Ιουλίου ο παίκτης θα μεταβεί στο Βέλγιο για να ακολουθήσει την προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 19 ετών. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ζακυνθιακού σε ηλικία 6 ετών αργότερα αγωνίστηκε στον Έσπερο ομάδα Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου και τον επόμενο χρόνο πήρε μεταγραφή στον Ζακυνθιακό όπου έμεινε 2 χρόνια (Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ζάκυνθο λόγω της συνένωσης όπου αγωνίστηκε τον επόμενο χρόνο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πέρυσι αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας Γ΄ Εθνική και στο 2ο εξάμηνο στην ομάδα της Νίκης Τραγανού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected