Football League

Ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα ο Σούλης Παπαδόπουλος

Σε προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος θέλει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε ο Πέτρος Ρουτζιέρης, που θα παραμείνει στον σύλλογο ως Τεχνικός Διευθυντής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χxsports.org η διοίκηση του “γηραιού” επικοινώνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο, εξέφρασε το ενδιαφέρον της και απ΄ ότι φαίνεται οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο των “κυανέρυθρων” την περίοδο 2010-2011, γνωρίζει τον σύλλογο, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του “γηραιού” κ. Κώστα Χρυσοχοϊδη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος βρέθηκε στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τους πάγκους της Προοδευτικής, του Απόλλωνα Λεμεσού, της Καστοριάς, του Πανηλειακού, του Βύζα Μεγάρων, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πιερικού, του Ηρακλή, της Δόξας Δράμας, του ΑΟ Χανιά, της ΑΕΛ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Λαμίας, του Εργοτέλη και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected