Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ο Ημαθιώτης Θωμάς Παπαδόπουλος και ο Στέλιος Λαμπάκης οι εκλεκτοί στον Πλατανιά!

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που είχε φέτος 27 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League με τον Αιγινιακό αποτελώντας τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και ο Στέλιος Λαμπάκης που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη εξετάζονται από τον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, τα δύο ονόματα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Sportime, με τον Πλατανιά να επιβεβαιώνει τουλάχιστον για τον 23χρονο Ημαθώτη ποδοσφαιριστή (φωτ.) ότι είναι παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα και πως εξετάζεται σοβαρά. Για τον Λαμπάκη από την άλλη ο Πλατανιάς δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει κάτι και μένει να φανεί εάν αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται άλλωστε πως από τον Πλατανιά σημειώνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με δεξιό μπακ (όπου παίζει ο Λαμπάκης) και εξτρέμ (θέση που αγωνίζεται ο Παπαδόπουλος).

Ο Λαμπάκης τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη, ενώ ειδικότερα την σεζόν που πέρασε, είχε 6 συμμετοχές στη Football League και 2 στο κύπελλο. Ουσιαστικά, τα “καλά” του χρόνια είναι με τα Τρίκαλα, ενώ πιο πριν ήταν στον Πιερικό και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, πάντα σε επίπεδο Football League. Η ηλικία του είναι 27 χρονών.

Από την άλλη, ο Παπαδόπουλος είχε φέτος μια πολύ καλή χρονιά ο ίδιος, όταν η ομάδα του υποβιβάστηκε. Συνολικά με την φανέλα του Αιγινιακού αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, παίζοντας σε 67 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, μετρώντας 9 γκολ. Είναι αριστερός εξτρέμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected