Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παίρνει Δημουλά η Ρόδος, αποχώρησε ο Τριχάκης

Η διαφαινόμενη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών στην βασική ενδεκάδα, αναγκάζει τη Ρόδο να εξετάσει διάφορες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το xxsports.org, τα «ελάφια» προχώρησαν στην απόκτηση του Δημήτρη Δημουλά που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Αρχαγγέλου.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν με τους «κιτρινόμαυρους» όντας εκ των διακριθέντων του στην φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Δημουλάς ξεκίνησε από τη Νίκη Βόλου, συνέχισε στον Γ.Σ. Αλμυρού και τελευταία του ομάδα του εκτός Ρόδου ήταν ο Θησέας.

Το ταλέντο και η ποιότητα του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την μεσοαμυντική γραμμή των «πρασίνων».

Αποχωρεί ο Τριχάκης

Με το ενάμιση πόδι εκτός της Ρόδου βρίσκεται με τα τωρινά δεδομένα ο Ηλίας Τριχάκης. Ο Ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την διοίκηση των «ελαφιών» και αν δεν υπάρξει ξανά κάποια προσέγγιση από τους ιθύνοντες των συλλόγου, τότε ο μέσος των «πρασίνων» θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας. Εφόσον η Ρόδος επιστρέψει με μια πιο βελτιωμένη πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή σκηνικού. Ο Τριχάκης αποτέλεσε τον παίκτη αποκάλυψη της φετινής Ρόδου, όντας βαρόμετρο στην πορεία των «ελαφιών» προς τον τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected