Κατηγορίες
Αθλήματα

Έντονη φημολογία για Γιόσμου, μένει η…παλιοσειρά ο Γεωργιάδης!

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει ως στόχο την απόκτηση τερματοφύλακα, δεξί ίντερ και πίβοτ.

Για την θέση του πίβοτ η Ένωση σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις που πιθανότατα θα έχουν άμεσα θετική έκβαση με τον Σωτήρη Γιόσμου.

Ο 29χρονος (ύψος 1,78 μ.) είναι ένας παίκτης χρήσιμος για κάθε ομάδα, βραχύσωμος με χαμηλό κέντρο βάρους και καλός εκτελεστής.

Προέρχεται από τον Αερωπό Έδεσσας, πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ενώ την διετία 2016-2018 στον Διομήδη Άργους όπου είχε συνεργαστεί μαζί με τον Δημήτρη Δημητρούλια νυν τεχνικό της ΑΕΚ.

Συμπληρώνει δεκαετία ο Διονύσης Γεωργιάδης!

Την παραμονή του Διονύση Γρηγοριάδη για 10η χρονιά (305 επίσημες συμμετοχές και 971 τέρματα) ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Αναλυτικά :

“Η ΑΕΚ εκτός από πιστή στα ιδανικά και τις αξίες της είναι πιστή και στους γνήσιους εκφραστές αυτών. Όπως ο Διονύσης Γεωργιάδης.

Έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Διονύση Γεωργιάδη που θα κλείσει την καριέρα του στην . Ο 32χρονος (07/04/1987) αριστερός εξτρέμ, παρά τις πολλές και μεγάλες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα με τον “Δικέφαλο” για ακόμα μία τελευταία σεζόν. Μάλιστα, ο μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ θα συμπληρώσει με τη νέα αγωνιστική περίοδο 10 χρόνια ως παίκτης της ΑΕΚ και θα γίνει ο τρίτος αθλητής της ομάδας που το πετυχαίνει.

Σε 9 αγωνιστικές περιόδους με την ΑΕΚ, ο Διονύσης Γεωργιάδης έχει αγωνιστεί σε 305 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 971 τέρματα, αποτελώντας τον 2ο ρέκορντμαν συμμετοχών και τερμάτων στην Ιστορία της ομάδας.

Ο Διονύσης Γεωργιάδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αγωνιστώ για μία ακόμα χρονιά, η οποία θα είναι και η τελευταία μου ως αθλητής, καθώς έχω αποφασίσει να σταματήσω την καριέρα μου. Αυτό ήθελα να γίνει με την ομάδα που αγαπώ, την ΑΕΚ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Παπασταμάτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για ακόμα μία φορά“.

Διονύση, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected