Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Απότομη προσγείωση” για τον ΑΟ Κατασταρίου…

Απότομη προσγείωση και μάλιστα σε ανώμαλο έδαφος πρόκειται να κάνει η ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου μετά την αποχώρηση του ισχυρού παράγοντα και χρηματοδότη Αντώνη Ποταμίτη.

Όπως αναφέρει το Ionian Sports, ο πετυχημένος επιχειρηματίας πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την αποχώρηση του και την απεμπλοκή του από την ομάδα του Κατασταρίου από την στιγμή που το υπόλοιπο συμβούλιο δεν ήταν διατεθειμένο να ακολουθήσει τον δρόμο της συνεργασίας με τον ΑΟ Τσιλιβή.

Έτσι λοιπόν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαντάζει εξωπραγματικό η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική και χωρίς χρήματα πολύ δύσκολα θα βρεθεί ακόμα και στην Α΄ κατηγορία του τοπικού της ΕΠΣ Ζακύνθου! Οι άνθρωποι που ήταν αντίθετοι με τον κο Ποταμίτη αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή Γενική Συνέλευση και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την ομάδα των Αλυκών κάνουν λόγο ότι θα επαναδραστηριοποιηθούν κάποια παλιά μέλη για να βοηθήσουν τον Σύλλογο να βγει από το αδιέξοδο τουλάχιστον η ομάδα να αγωνιστεί στις τοπικές κατηγορίες. Σίγουρα η Γενική Συνέλευση θα γίνει χωρίς την παρουσία του Αντώνη Ποταμίτη ο οποίος είναι χολωμένος από την στάση των ανθρώπων του ΑΟΚ που δεν ήθελαν την συνεργασία με την ομάδα του Τσιλιβή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected