Basket

Από την Ελευθερούπολη στη ΧΑΝΘ

Παρελθόν από την Ελευθερούπολη αποτελεί ο Στέλιος Απαζίδης, ο οποίος θα αναγκαστεί να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για εκπαιδευτικούς λόγους, και έτσι την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ΧΑΝΘ.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήθελε να κρατήσει τον 19χρονο γκαρντ, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του νομού Καβάλας στην Α2 με 5,3 πόντους και 18 εύστοχα τρίποντα, σε 28 αναμετρήσεις, αλλά οι υποχρεώσεις του τον υποχρεώνουν να βρεθεί μακριά από την ομάδα, και με συγκινητική επιστολή του, που δημοσίευσε το «tsiotras.blogspot.com» εξηγεί τους λόγους της απόφασης του, και ευχαριστεί όπως αναφέρει την οικογένεια του, η οποία είναι η Ελευθερούπολη :

«Είναι σίγουρα παράξενο και πρωτόγνωρο συναίσθημα να αφήνεις το αθλητικό σου… σπίτι και την “οικογένειά σου” μετά από 12 χρόνια, γεμάτα με υπέροχες στιγμές που θα σε συνοδεύουν σε όλη σου την ζωή.

Αισθάνομαι χαρούμενος και ευλογημένος για όσα έζησα, μόλις έως τα 19 μου χρόνια, ως μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας, ιδίως τα τελευταία 3 χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία την φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Εκπαιδευτικοί λόγοι με υποχρεώνουν να παραμείνω στην Θεσσαλονίκη και ως εκ τούτου πρέπει να αφήσω την αγαπημένη μου ομάδα να πορευτεί χωρίς εμένα, αλλά ταυτόχρονα, αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχής που εντάσσομαι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Κυριάκο Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια και με εξέλιξε ως αθλητή σε υψηλότερο επίπεδο και του εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά.

Τον μοναδικό Βασίλη Μουλλάκη για όσα έχει κάνει για εμένα σε όλα τα επίπεδα. Τον προπονητή Κώστα Λογοθέτη και τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Αλέξη Βασιλειάδη για όσα μου πρόσφεραν σε αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας.

Ευχαριστώ, τέλος, τους συμπαίκτες μου για όλη αυτήν την υπέροχη χρονιά και όσα μοιραστήκαμε μαζί. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να έχουν μία ακόμη υπέροχη χρονιά του χρόνου, όπου και αν βρίσκονται. Καλό καλοκαίρι, με υγεία σε όλους. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία του χρόνου στην Α2».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected