Κατηγορίες
Football League

Γράφας ο εκλεκτός για τη νέα σεζόν στη Football League!

Ο Θωμάς Γράφας, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Goalpost ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν συζητήσεις με δύο-τρεις Έλληνες προπονητές και έκριναν πως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή του Θωμά Γράφα, ο οποίος έρχεται για να αντικαταστήσει τον Περικλή Αμανατίδη, που ως γνωστόν, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα, ο Αμανατίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Τρίκαλα (θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά), ενώ ο Γράφας ήταν προπονητής πέρυσι στα Τρίκαλα, από τα οποία αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, για να τον διαδεχθεί ο Μίλος Κόστιτς.

Ο Θωμάς Γράφας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που θα αναλάβουν τη λειτουργία της ΠΑΕ και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Μόλις συσταθεί η ΠΑΕ και ανακοινωθεί ο μεγαλομέτοχος, αυτός που θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Το θέμα του προπονητή ήταν άμεσης προτεραιότητας, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός και να φτιαχτεί το ρόστερ. Ο Θωμάς Γράφας, όπως είναι φυσικό, καθημερινά συζητά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Άμεσα αναμένεται να κλεισθεί συμφωνία και με τα άτομα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις του Σωτήρη Πετσιμέρη (γυμναστής) και Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητής τερματοφυλάκων). Επίσης, αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» τη νέα χρονιά, καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected