Κατηγορίες
Basket

Ξεκινά η εποχή Ζούρου!

Προπονητής του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Ηλίας Ζούρος, με όλα σχεδόν να έχουν τελειώσει στην υπόθεσή του και το μόνο που μοιάζει να απομένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έφυγε από το Περιστέρι, για να προχωρήσει στην τρίτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως η ομάδα των Δυτικών προαστίων είχε έτοιμη την εναλλακτική της λύση για την επόμενη ημέρα. Όπως αναφέρει το basketa.gr, μετά από μια σπουδαία χρονιά, όπου οι «Πρίγκιπες» κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, προκρινόμενοι στο BCL μέσω της 4ης θέσης στην Basket League, ο «εκλεκτός» για την αντικατάσταση του «Άρτζι» είναι ο Ηλίας Ζούρος.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στο Περιστέρι ύστερα από τη σεζόν 2004-2005, όταν και είχε θητεύσει ξανά, ενώ έχει περάσει την καριέρα του σε Ολυμπιακό, Σατζές, Άρη, Παρί Ρασίνγκ, Παρί Λεβαλουά, Πανελλήνιο, Ζαλγκίρις, Εφές, Τόφας και Μπουντούτσνοστ, ενώ παράλληλα είναι ο τελευταίος προπονητής με αξιοσημείωτη πορεία με την Εθνική Ανδρών, παίρνοντας την 6η θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2011.

Τη δεδομένη στιγμή, είναι και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας, αποδεχόμενος την πρόκληση του Περιστερίου, μιας και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να αναβάλει τις επίσημες ανακοινώσεις, με τις συζητήσεις να προχωρούν σε αίσιο τέλος και τον Ζούρο να επαναπατρίζεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected