Κατηγορίες
Basket

Με Κρομμύδα στη Γ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική, και σε αυτή του την προσπάθεια θα πορευτεί με τον προπονητή, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο Α1 ΕΣΚΑΘ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Βασίλης Κρομμύδας ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Παππά οδήγησαν τους Θεσσαλούς στην άνοδο. Ο 42χρονος τεχνικός είναι ουσιαστικά ο συνδετικός κρίκος της συνεργασίας που ξεκίνησε το προπέρσινο καλοκαίρι (σε επίπεδο ακαδημιών αρχικά και πέρυσι επεκτάθηκε με την επαναλειτουργία της αντρικής ομάδας, μέσω της απορρόφησης του Ήφαιστου) μεταξύ των δύο Συλλόγων, αφού υπήρξε αθλητής της Αναγέννησης στα τέλη της δεκαετίας του 90′, όταν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ιστορικού Συλλόγου είχε αναπτύξει βραχύβια δράση, ενώ καθοδήγησε με επιτυχία τον Ήφαιστο (ως Ένωση Δήμου Μητρόπολης) τη σεζόν 2012-13, όταν η ομάδα άγγιξε για πρώτη φορά την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Έχει επίσης εργαστεί σε Απόλλωνα Καρδίτσας, ως συνεργάτης του Κώστα Σερίφη στους Τιτάνες Παλαμά στην Β’ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2016-17 βρέθηκε στον Ιπποκράτη Κω ως υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών και βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904′ ανακοινώνει, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Κρομμύδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected