Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

Ετήσια Μοριοδοτούμενη επιμόρφωση από το ΚΕΔΙΒΙΜ Παντείου Πανεπιστημίου : Θετική Ψυχολογία (e-learning)

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου διεξάγει το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ “Ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης Θετικής Ψυχολογίας”, 9 μηνών και συνολικής παρακολούθησης 600 ωρών.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος & ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι η “Θετική Ψυχολογία”;

Η Θετική Ψυχολογία ασχολείται με την προαγωγή της ευζωίας, της ευημερίας και της ανάπτυξης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότερο τη ζωή τους, θέτοντας τον εαυτό τους παραγωγικότερους σε όλους τους τομείς ζωής, δη σε προσωπικό και επαγγελματικό βίο.

Σε ποιους απευθύνεται η επιμόρφωση;

Απευθύνεται σε όλους.

Αναλυτικότερα, το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση που επιθυμεί να βελτιωθεί προσωπικά & επαγγελματικά, σε επαγγελματίες υγείας, σε απασχολούμενους στον χώρο των επιχειρήσεων, σε εκπαιδευτικούς, σε τελειόφοιτους και απόφοιτους της Ψυχολογίας,σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, σε φοιτητές -σπουδαστές, άτομα που τους ενδιαφέρει ο χώρος της ψυχικής υγείας, της θετικής ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και του coaching, σε όσους επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής, σε εργαζόμενους σε οποιανδήποτε κλάδο για επαγγελματική ανέλιξη, σε ανέργους, σε πολιτικούς κ.α. Ειδικότερα για τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα η γνώση της επιστήμης της Θετικής Ψυχολογίας και η εφαρμογή της στην εκπαιδευτική δραστηριότητα επιτυγχάνει το δίπτυχο “εκπαιδευόμενος με μαθησιακό αποτέλεσμα, επιτυχημένος εκπαιδευτικός”.

Γιατί να παρακολουθήσω το πρόγραμμα;

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά.

Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγούνται: 1. Επίσημη μοριοδοτούμενη βεβαίωση με τίτλο “ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ” από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο μοριοδοτεί εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 2 μόρια ενώ μοριοδοτεί με 0,5 μόρια για θέσεις διοίκησης σε σχολικές μονάδες.

Επιπλέον, μοριοδοτεί σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, ΚΕΚ, σχολές ΟΑΕΔ και εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον μοροδότησης σε οποιαδήποτε προκήρυξη μοριοδοτεί τέτοιου τύπου βεβαιώσεις.

2. Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών και αρχικής αξίας 175 ευρώ στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Πως θα παρακολουθώ τα μαθήματα;

Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός ακολουθεί τη μεθοδολογία που υποστηρίζει την μικτή (blended) εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μάθηση συνολικής παρακολούθησης 600 ωρών (586 ώρες ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, 12 ώρες σύγχρονη, 2 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση).

H online ασύγχρονη εκπαίδευση δίνει ευελιξία στον εκπαιδευόμενο, αφού επιλέγει ο ίδιος αποκλειστικά τον τόπο και το χρόνο μελέτης του.Το υλικό βρίσκεται online, σε ψηφιακή μορφή, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα τοπικής αποθήκευσής του.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανατίθενται στον εκπαιδευόμενο δύο εργασίες έκτασης περίπου 3.000 λέξεων και 9 κουίζ (1 για κάθε ενότητα) με ερωτήσεις – απαντήσεις πολλαπλής επιλογής.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Έναρξη τμήματος 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Εγγραφές έως και 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Help Desk Κε.Δι.Βι.Μ. Παντείου Πανεπιστημίου για τη “ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ”

Τηλέφωνο: 210 300 97 03 (help desk 10:00 πμ – 4:00 μμ) Fax: 210 300 97 04

E-mail: info@kedivim-panteion.gr

Web site: https://kedivim.panteion.gr

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education. 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected