Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξεκινά με Πατσαρούχα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Διαγόρα, ανανέωσαν τρεις

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Διαγόρας Ρόδου, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Football League.

Oι νησιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου (13/04/1998) επιθετικού, ο οποίος αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στον ΑΟ Σελλάνων και παλαιότερα σε Οπούντιο Μαρτίνου και Λαμία.

Παράλληλα, στην ομάδα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Φώτης Γεωργίου, Χρήστος Χατζησάββας και Κυριάκος Ευαγγελιδάκης.

Αναλυτικά :

“Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή κ. Πέτρου Ρουτζιέρη και του Προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και της νέας Football League, ο ‘’Γηραιός’’ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Πατσαρούχα που αγωνιζόταν πέρσι στον Α.Ο. Σελλάνων (Γ΄ Εθνική).

Είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, έχει ύψος 1,86 και πέτυχε δώδεκα γκολ στις 26 συμμετοχές του. Ο Πατσαρούχας αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Λαμία 1964, στη Football League και Super League. Ακόμη φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου για δύο χρόνια στη Γ΄Εθνική.

Επίσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Διαγόρα οι Στάθης Προβατίδης, Φώτης Γεωργίου, Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Χρήστος Χατζησάββας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected