Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκανε το (ιστορικό) της χρέος η Αργεντική και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Η Αργεντινή, χάρη στα γκολ των Μαρτίνες (10′) και Λο Σέλσο (74΄) επικράτησε της Βενεζουέλας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία.

Μπορεί στην φάση των ομίλων να προβλημάτισε πολύ με την εικόνα της, πλέον όμως η Αργεντινή δείχνει να φορμαρίζεται την κατάλληλη στιγμή. Η «αλμπισελέστε» επικράτησε με 2-0 της Βενεζουέλας στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Επτά λεπτά αργότερα ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί της Βενεζουέλας δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Αγουέρο έκανε το σουτ, ο Λαουτάρο Μαρτίνες μπήκε στην πορεία της μπάλας και με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 της Αργεντινής

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Βενεζουέλα: Φαρίνες, Ροζάλες (84’ Σέιχας), Τσάνσελορ, Ερνάντες, Ρινκόν, Μουρίγιο, Μορένο, Ντελ Πίνο (56΄Σοτέλντο), Ερέρα, Ροντόν, Ματσίς (71’ Γ. Μαρτίνες)

Αργεντινή: Αρμάνι, Φόιθ, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Ακούνια (68′ Λο Σέλσο), Παρέδες, Ντε Πολ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (64′ Ντι Μαρία), Αγκουέρο (85′ Ντιμπάλα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected