Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μιχάλης Σπυριδάκης, ο 18χρονος Κρητικός που ανεβάζει τις…μετοχές του στην Ολλανδία! (vid)

Κατάγεται από ένα χωριό της Νότιας Κρήτη που αριθμεί λιγότερους από 300 κατοίκους, όμως το μεγάλο ταλέντο Μιχάλη Σπυριδάκη τον οδήγησε σε… ολλανδικό έδαφος, όπου ζει το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο.

Ένα από τα Ελληνόπουλα που πήραν τα τελευταία χρόνια την απόφαση να αναζητήσουν την ποδοσφαιρική τους τύχη στο εξωτερικό είναι ο Μεσαρίτης Μιχάλης Σπυριδάκης, με καταγωγή από το Καμηλάρι.

Παιδί μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής οικογένειας, διαπρέπει πλέον στην Ολλανδία, όπου σε ηλικία 18 ετών είναι από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές της Go Ahead Eagles και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιριστής της Κ19 της Go Ahead Eagles έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Τυμπακίου αλλά το γεγονός ότι η μητέρα του είναι Ολλανδέζα, ενίσχυσε την απόφαση να μετακομίσει στην Ολλανδία. Πρώτος του σταθμός ήταν η FC Ζούτφεν, ενώ σύντομα δέχτηκε πρόταση από την Go Ahead Eagles και αφού ξεχώρισε αρχικά στην Κ17, φέτος πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Κ19.

Η συνέχεια του αφιερώματος στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected