Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πήρε…φόρα για τα καλά ο Παναιτωλικός! (vids)

Μετά την ηχηρή μεταγραφή του Ντάλσιο από τη Μπενφίκα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται μια ανάσα από δύο ακόμη προσθήκες.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, ο θηριώδης Αυστριακός Κρίστοφερ Κνετ θα υπερασπίζεται την εστία του Παναιτωλικού στο νέο πρωτάθλημα! Ο πορτιέρε της Βάκερ Ίνσμπουργκ συμφώνησε με τα καναρίνια και έρχεται σήμερα στο Αγρίνιο για τις υπογραφές.

Είναι 29 χρονών, γεννημένος την 1η Αυγούστου 1990 στη Βιέννη και έμαθε ποδόσφαιρο στην Αούστρια. Προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με τη Βάκερ παίζοντας στα 30 από τα 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου. Συνολικά στην καριέρα του μετράει περισσότερες από 300 εμφανίσεις με τη Γερμανική Χοφενχάιμ (6) απ’ τα φυτώρια της οποίας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, την επίσης Γερμανική Σέχορχοφ (94), αλλά και με δύο ομάδες της πατρίδας του, την Αούστρια Λουστενάου (144) στην οποία αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2017 και τη Βάκερ (65) στην οποία ανήκε τα δύο τελευταία χρόνια.

Κλείνει και ο Μιμίτο!

Ο Μιμίτο Μπιάι της δεύτερης ομάδας της Γκιμαράες ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αγρίνιο. Ο 21χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουϊνέα είναι ένας από τους παίκτες της πρώην ομάδας του Λουίς Κάστρο, που ο προπονητής του Παναιτωλικού θέλει να πάρει μαζί του. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ή και 8αρι, και ήταν βασικός στο τελευταίο πρωτάθλημα παίζοντας στα 33 από τα 34 παιχνίδια της ομάδας του. Συνολικά έχει 52 συμμετοχές (3 γκολ – 4 ασίστ) με τη Βιτόρια Γκιμαράες Β’ στη Ledman Liga Pro της Πορτογαλίας. Πριν από εκεί αγωνίστηκε στην U17 της Μπενφίκα. Έχει 6 συμμετοχές με τις Εθνικές U19 και U20 της Πορτογαλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected