Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στο 3ο Τουρνουά “Βίκος Cola Cup” οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (photos)

Στο 3ο Τουρνουά “Βίκος Cola Cup” που διεξήχθη στα Γιάννενα συμμετείχαν φέτος οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο :

“Γεμάτοι ποδοσφαιρικές αλλά και εκπαιδευτικές εμπειρίες επέστρεψε η αποστολή της Κ16 Τηλεμάχων από τα Ιωάννινα παίρνοντας μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα πανελλήνια τουρνουά, που διεξήχθη από 28-06 έως 01-07 υπό την αιγίδα του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΕΠΣ Ηπείρου και στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Μυτιλήνη, Αθήνα, Καλαμάτα κ.λ.π.).

Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί με αρχηγό αποστολής έναν εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας κ. Ηλία Ιασονίδη και τον προπονητή του τμήματος κ. Κυριάκο Καρασαββίδη καταλύοντας στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

Η ομάδα των Τηλεμάχων αγωνίστηκε στο πρώτο γκρουπ αντιμετωπίζοντας πρωταθλήτριες ομάδες άλλων Ενώσεων και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές εμπειρίες οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη αποκόμισαν και εκπαιδευτικές, καθώς στο λίγο ελεύθερο χρόνο που είχαν λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών (πρωί – απόγευμα) επισκέφτηκαν το μουσείο Ελληνικής Ιστορίας και Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη και άλλα ιστορικά σημεία της πόλης.

Πλέον οι υπεύθυνοι καθώς και οι παίκτες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δίνοντας ραντεβού για το τέλος Αυγούστου ευχόμενοι σε όλους καλό καλοκαίρι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected