Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άσχημα τα νέα για την Ελβετίδα παίκτρια που χάθηκε στη λίμνη Κόμο…

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί για την απώλεια της Φλοριάνα Ισμαΐλι, με την Ελβετίδα διεθνή παίκτρια να εντοπίζεται νεκρή σε βάθος 204 μετρών στη λίμνη Κόμο τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Όπως αναφέρει το Sport24, το χειρότερο και συνάμα πιθανότερο σενάριο αναφορικά με την τύχη της Φλοριάνα Ισμαΐλι επιβεβαιώθηκε δυστυχώς. Η Ελβετίδα διεθνής παίκτρια και αρχηγός της Γιουνγκ Μπόις είχε νοικιάσει βάρκα μαζί με μία φίλη της το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα θέλησε να βουτήξει στα νερά, με αποτέλεσμα να αγνοούνται έκτοτε τα ίχνη της.

Εντοπίστηκαν τρεις ημέρες αργότερα από σωστικά συνεργεία, την Τρίτη (2/7), με τη σωρό της 24χρονης να βρίσκεται σε βάθος 204 μετρων στην περιοχή Μούσο, κοντά στο σημείο που είχε εξαφανιστεί.

“Μία καρδιά για την Φλοριάνα και την οικογένειά της”, ήταν το μήνυμα της Γιουνγκ Μπόις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με τα μέλη της ομάδας να σχηματίζουν μία καρδιά για να την αποχαιρετήσουν, την ώρα που αρκετοί Ελβετοί παίκτες έγραψαν συγκινητικά λόγια στα social media.

“Η οικογένειά μου και εγώ, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στον στενό κύκλο της Ισμαΐλι”, αναφέρει η ανάρτηση του πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ, Τσερντάν Σακίρι, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:

“Σημερα ήταν μία από τις πιο θλιβερές ημέρες της καριέρας μου ακούγοντας τόσο άσχημα νέα. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου πηγαίνουν στην οικογένεια της Φλοριάνα Ισμαΐλι. Αναπαύσου εν ειρήνη”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected