Κατηγορίες
Super League 1

Εκπληκτικό το βίντεο που έφτιαξε η Super League για τα 60 χρόνια της Α Εθνικής!

Ένα εξαιρετικό βίντεο-αναδρομή στα χρόνια της Α’ Εθνικής δημιούργησε η Super League, για την επέτειο των 60 χρόνων της πρώτης Εθνικής κατηγορίας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε το λογότυπο των επετειακών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η Λίγκα τη φετινή σεζόν.

Εξήντα χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, γκολ, θέαμα και ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Όπως αναφέρει το SDNA, τo επίσημο λογότυπο “60 χρόνια Α’ Εθνική” είναι μια εύκολα αναγνωρίσιμη προσέγγιση, η οποία διασφαλίζει την ορθή χρήση του λογοτύπου σε όλες τις εφαρμογές.

Η χρήση της “ασπίδας” είναι διαχρονικά συνδεδεμένη με τα λογότυπα ομάδων σε όλο τον κόσμο και παράλληλα συμβολίζει τη δύναμη και την αξιοπιστία. Η μπάλα είναι το “σήμα κατατεθέν” του ποδοσφαίρου, της αγωνιστικότητας και του ομαδικού πνεύματος.

Το χρυσό είναι το χρώμα της επιτυχίας και της καταξίωσης. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα έντονο και δυνατό αλλά και ήρεμο και παραδοσιακό. Το μαύρο είναι το χρώμα της επισημότητας και της δύναμης. Η παρουσία του βοηθάει όλα τα υπόλοιπα χρώματα να αποκτήσουν ένταση.

Eιδικές συλλεκτικές εκδόσεις θα καταγράψουν όλα τα στοιχεία που ξεχώρισαν σε αυτή την πορεία των 60 χρόνων από την πρώτη σέντρα της Α’ Εθνικής μέχρι σήμερα ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες που αφορούν στα “60 χρόνια της Α’ Εθνικής”.

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι Γιάννης Φουρνάρος και Γιώργος Μάνταλος (Nova).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected