Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Οι δύο επόμενες μεταγραφές του Διαγόρα

Μετά την ανακοίνωση του Αντρέ Μκρτσιάν και του Νίκου Μπέλερη, ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει το xxsports, πρόκειται για τους Λεωνίδα Κασνέτσι (φώτο) και Γιάννη Σταματάκη, οι οποίοι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες), αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα.

Ο Λεωνίδας Κασνέτσι είναι 27 ετών αμυντικός μέσος με καταγωγή από την Αλβανία και την περσινή σεζόν, συνεργάστηκε με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων, από την οποία και έμεινε ελεύθερος. Εκτός από τους “πράσινους”, ο Κασνέτσι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Εθνικού Αστέρα, του Κεραυνού Γλυφάδας, του Πανηλειακού, του Φωκικού, του Πανελευσινιακού, και του Αστέρα Αμαλιάδας. Πρόκειται για μία αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους “κυανέρυθρους” στο πρωτάθλημα της Football League.

“Kλείνει” και ο Σταματάκης

Εκτός από τον Λεωνίδα Κασνέτσι, η διοίκηση του Διαγόρα, συμφώνησε και με τον 25χρονο μέσο Γιάννη Σταματάκη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές και ένα τέρμα στο πρωτάθλημα της Football League, με την ομάδα του Αήττητου Σπάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected