Κατηγορίες
Αθλήματα

Παπαχρήστου, Τεντόγλου και Στεφανίδη συνεχίζουν στη Λωζάνη

Η Λωζάνη θα είναι η επόμενη στάση του Μίλτου Τεντόγλου, της Βούλας Παπαχρήστου και της Κατερίνας Στεφανίδη, αφού οι δύο πρώτοι θα συμμετάσχουν στο Diamond League που θα γίνει την Παρασκευή (5/7), ενώ η Στεφανίδη θα είναι παρούσα στον αγώνα Street Event που διοργανώνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης, μία ημέρα νωρίτερα (Πέμπτη 4/7).

Ο Τεντόγλου θα πάρει μέρος στο τρίτο Diamond League της σεζόν με στόχο να βελτιώσει το φετινό του 8,18 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και μετά τη Λωζάνη θα έχει την ευκαιρία διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε (11-14/7).

Τη δεύτερη συμμετοχή της στη σειρά αγώνων θα έχει η Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν παρούσα και στη διοργάνωση του Όσλο, εκεί όπου “προσγειώθηκε” στα 14,34 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Diamond League του Μονακό κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενδεχομένως την τελευταία της στάση πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων του Μπίντγκοζ. Η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία), η Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα) και η Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) είναι μονάχα ορισμένες από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν.

Το 4,72 μ. που σημείωσε στο Diamond League της Σανγκάης θέλει να βελτιώσει η Κατερίνα Στεφανίδη, που ωστόσο δεν βιάζεται να κυνηγήσει τα μεγάλα άλματα, δεδομένο του ότι η προετοιμασία και η προσοχή τους έχουν επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η Στεφανίδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, ανάμεσα σε αυτές η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), η Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και η Γιάρισλει Σίλβα (Κούβα).

Το επί κοντώ γυναικών, το οποίο γίνεται στο κέντρο της πόλης είναι εκτός βαθμολογίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected