Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζει η Παπαμιχαήλ, εκτός η Γραμματικοπούλου

Την πρόκριση της στον 2ο γύρο εξασφάλισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο 25άρη τουρνουά της Χάγης, αντίθετα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα της στην Ολλανδική διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπεσαν στη μάχη αυτή την εβδομάδα, στα πλαίσια του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Ολλανδία.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε την πορεία της από το ταμπλό των προκριματικών πετυχαίνοντας 2 νίκες -χωρίς μάλιστα να απολέσει κανένα σετ- σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι καλές εμφανίσεις την έφεραν στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου αντιμετώπισε Monika Kilnarova, επικρατώντας της Τσέχας αντιπάλου της με 6-0, 1-6, 6-2 στον 1ο γύρο.

Στην μάχη του 2ου γύρου θα βρεθεί απέναντι στο Νο.5 του ταμπλό Valentina Ivakhnenko από την Ρωσία.

Αντίθετα, με την Παπαμιχαήλ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να πραγματοποιησεί ιδανική πρεμιέρα. Η 22χρονη αθλήτρια μας και Νο.3 του ταμπλό, αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην δυνατή Eva Vedder. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 6-2, 6-3 υπέρ της Ολλανδής αντιπάλου της και η Βαλεντίνη αποχαιρέτησε πρόωρα το κυρίως ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected