Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οριστικό τέλος από τη Γ Εθνική για τον ΑΟ Κατασταρίου, δεν θα δηλώσει και ο Κανάρης Νενήτων

Στην πράξη πέρασαν οι άνθρωποι του ΑΟ Κατασταρίου και κατέθεσαν την Τρίτη το πρωί έγγραφο στην ΕΠΣ Ζακύνθου μέσα από το οποίο δηλώνουν την αποχώρηση της ομάδας από την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Όπως αναφέρει το ioniansports, μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά η ομάδα θα ξαναγυρίσει στις τοπικές κατηγορίες όπως αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση της ομάδας που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Aυτό που απομένει να απαντηθεί είναι σε ποια κατηγορία του τοπικού της ΕΠΣ Ζακύνθου θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή ο Κανάρης Νενήτων

Μετά τον Όλυμπο Αγιάσου, τον ΑΟ Πρόννων, τον Αλέξανδρο Κιλκίς και τον ΑΟ Κατασταρίου μία ακόμη ομάδα αποφάσισε να μη συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αυτός θα είναι ο πρωταθλητής Χίου Κανάρης Νενήτων, ο οποίος δεν δύναται να αντεπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας και έτσι δεν θα αποστείλει δήλωση συμμετοχής.

Η ΕΠΟ θα απευθύνει κάλεσμα στον δεύτερο της βαθμολογίας, Ηρακλή Θυμιανών όμως και από κει οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και η τελευταία επιλογή είναι ο τρίτος της κατάταξης Ποσειδώνας Καρδαμύλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected