Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Χρήστος Ζαρογιάννης!

Τέλος εποχής για τον Χρήστο Ζαρογιάννη, που αποφασίζει στα 34 του να σταματήσει μια σπουδαία καριέρα και να ακολουθήσει την προπονητική.

Ο νυν τεχνικός της Θύελλας Σταυρού, που οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο της στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας μέσω των play off, ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως σταματά μια καριέρα 20 περίπου ετών από το ξεκίνημα του στον Μακεδόνα Βέροιας.

Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Βέροια, ΑΕΠ Βέροιας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ναυπακτιακό Αστέρα, Εθνικό Αστέρα, Μακροχώρι, Λευκάδια, Θύελλα Φιλώτα, Αλμωπό Αριδαίας, ΑΣ Γιαννιτσά και Νίκη Αγκαθιάς.

Αναλυτικά :

“Κανένα άθλημα δεν λατρεύτηκε όσο το ποδόσφαιρο γι’αυτό όταν αποφασίσεις να σταματήσεις πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Για κάθε τέλος υπάρχει και μία αρχή υποστηρίζουν αρκετοί, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ!

Μπορεί η απόφαση μου να ολοκληρώσω μια καριέρα στην οποία γνώρισα πάρα πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο το πράττω με γνώμονα μία νέα “κατεύθυνση”, την προπονητική!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διοικούντες συνεργάστηκα τα τόσα χρόνια που αγωνίστηκα στα ελληνικά γήπεδα και να τους εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου που πίστεψαν σε μένα..

Να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τους συμπαίκτες που είχα την τιμή να αγωνιστώ πλάι τους, οι στιγμές στα αποδυτήρια αλλά και όλες τις περιστάσεις που έζησα μαζί τους θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Αποφάσισα να περάσω στο επόμενο στάδιο της ζωής μου και να αναλάβω τον δύσκολο ρόλο του προπονητή, βγάζοντας τα ποδοσφαιρικά από τα πόδια και φορώντας τα στο κεφάλι!

Καλή αντάμωση στα γήπεδα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected