Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμονή και του Δημογιάννη

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παλληνιακό, που ανακοίνωσε σήμερα (6/7) την παραμονή του Χρήστου Δημογιάννη.

Ο 29χρονος μέσος μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2018 από τον ΑΟ Κουβαρά, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΓΣ Μαρκό, ΠΑΟ Καλυβίων, Πόρτο Ράφτη και ΑΟ Πάρου.

Αναλυτικά :

«Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει και τη νέα σεζόν το… πολυεργαλείο Χρήστος Δημογιάννης! Ο 29χρονος άσος συμφώνησε εντός λίγης ώρας με τη διοίκηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για τον προπονητή μας Δημήτρη Παπασπύρου.

Ο Δημογιάννης ήρθε στην ομάδα μας πέρυσι στα μέσα Οκτωβρίου, λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και βοήθησε τα μέγιστα για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική. Είχε συνολικά 18 συμμετοχές και απέδειξε εντός αγωνιστικού χώρου τον τίτλο του «πολυεργαλείου», αφού αγωνίστηκε σε αρκετές θέσεις λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

Ο Δημογιάννης έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα της Μαρκό, ενώ έχει περάσει επίσης από Πόρτο Ράφτη, Κουβαρά, ΠΑΟ Καλυβίων και ΑΟ Πάρου. Η φυσική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ως κεντρικός μέσος και στη δεξιά πτέρυγα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση, ο Χρήστος Δημογιάννης τόνισε: «Η χρονιά που μας πέρασε αν μη τι άλλο ήταν εξαιρετική για τον Παλληνιακό, αλλά και για εμένα. Με όσα έζησα είχα σαν πρώτο στόχο να παραμείνω στην ομάδα και δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω με τη διοίκηση. Το μόνο που θέλω είναι να υποσχεθώ ότι τη νέα χρονιά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παλληνιακό να πετύχει τους στόχους του. Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω καλά στην Παλλήνη και θεωρώ ότι θα είμαι ακόμη καλύτερος τη νέα σεζόν».

Χρήστο καλή σεζόν με υγεία!»